Honda CR-V
a hibrid vezetés élménye

Az új Honda CR-V gyorsan, közvetlenül és hatékonyan reagál. Az intelligens, teljesen korszerű hibrid hajtáslánc zökkenőmentes vezetési élményt nyújt minden úton.

Nem kell csatlakoztatni

A CR-V öntöltő hibrid, így nem kell bajlódnia a töltéssel, sem a töltőállomásoknak alárendelnie az útvonalát – vezetés közben termeli az energiát.

Alacsony károsanyag-kibocsátás

Fejlett hibrid technológiája csökkenti a károsanyag-kibocsátást, ráadásul üzemanyagot takarít meg, így kevesebbe kerül Önnek az autó fenntartása.

Üzemanyag-takarékos működés

A CR-V hibrid egy gazdaságos SUV – a Comfort felszereltségi szinttel például akár 860 km-t is megtehet egy tankolással.

Zökkenőmentes vezetési üzemmódok

A rendszer automatikusan beállítja a CR-V intelligens vezetési üzemmódjait – így bármilyen körülmények között maximális teljesítménnyel közlekedhet.

A stílus és a teljesítmény találkozása

Bemutatjuk a Honda CR-V Sport Line sorozatot: ez a sportos SUV nem csupán izgalmas vezetési élményt kínál, de minden tekintet magára vonz, bárhol is jár vele. A Sport Line sorozat Crystal Black Pearl és Platinum White Pearl színben kapható.

Luxusminőségű bőr

A CR-V Sport Line gyönyörűen varrott Black Edition bőrülései nagyszerűen kiegészítik az autó fekete színvilágát és tágas belső terét.

Mindig biztonságban

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket nélkülük talán nem venne észre. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak.

A gumiabroncsok címkézésével kapcsolatos részletes információkat az alábbi hivatkozáson talál: [gumiabroncs címkézés]

Mit jelent ez? További információk: [itt]