A Honda HR-V. Érezze az energiát!

Ismerje meg a vadonatúj Honda HR-V-t! Energikus, öntöltő hibrid, amely az egyedülálló és intelligens e:HEV rendszernek köszönhetően páratlan vezetési élményt nyújt. Ez a Forma–1-es technológiák által inspirált, a sportkupék stílusát idéző SUV energiával, vitalitással és sokoldalúsággal tölti meg az utazást.

A környezettudatos vezetők új generációját megszólító hr_v teljes értékű hibrid, amely a lágy hibridekkel ellentétben dinamikus elektromos teljesítményre képes.
Honda-e
A hibrid vezetés teljes élménye
A Honda e:HEV rendszerének előnye, hogy teljes értékű hibrid autóink csendes elektromos üzemben is képesek közlekedni – ellentétben a lágy hibridekkel. A hr_v kiemelkedő elektromos teljesítményt és valós gazdaságosságot nyújt.
Honda-e
Nem kell csatlakoztatni
A Honda e:HEV hajtáslánccal szerelt teljes értékű hibridek öntöltőek, és a regeneratív fékezéssel is energiát termelnek. Nem kell a hálózati tápellátáshoz csatlakoztatni őket, így Önnek nem kell időt és fáradságot szánnia a töltőpontok keresésére.
Honda-e
Szuperhatékony
A hr_v egyetlen tankkal akár 740 km* megtételére is képes, és annak ellenére, hogy sem a kényelem, sem a teljesítmény terén nem köt kompromisszumot, CO2-kibocsátása mindössze 94 g/km*. *hr_v, WLTP-adatok.
Honda-e
Teljes nyugalom
Az akkumulátor nemcsak a villanymotorokat táplálja az izgalmas teljesítmény eléréséhez, hanem csökkenti az üzemeltetési költségeket; mindehhez pedig 5 év vagy 100 000 km garancia* jár, így Önnek nem kell aggódnia. *Amelyik hamarabb bekövetkezik.
A környezettudatos vezetők új generációját megszólító hr_v teljes értékű hibrid, amely a lágy hibridekkel ellentétben dinamikus elektromos teljesítményre képes.

Tiszta vizet öntünk a pohárba a hibridekről

Ha szeretne többet megtudni e:HEV hajtásláncú hibrid autóinkról, és összehasonlítani őket a kiegészítő hibrid technológiával szerelt vagy a hálózatról tölthető hibrid járműveinkkel, koppintson az alábbi gombra.

Élje át!

A hr_v kiterjesztett valóság élménye egy saját, külön bejáratú bemutatóterem Önnek, ahol megnézheti a kívánt modellt. Válthat a külső és a belső tér között, nagyíthatja és forgathatja az autót, valamint színt cserélhet okostelefonján vagy táblagépén.

Engedje meg, hogy megmutassuk!
Nézze meg az alábbi videókat, és ismerje meg közelebbről új hibrid autónkat, a Honda HR-V e:HEV modellt!

Full hibrid technológia A hr_v e:HEV technológiájának része az intelligens Multi-Mode hajtásrendszer, amely kifinomult elektromos vezetési élményt nyújt.

Videó lejátszása

Teljesítmény és biztonság A hibrid teljesítménynek köszönhetően a hr_v-vel élvezet közlekedni, bárhová is tart – a Honda SENSING csomagnak köszönhetően pedig minden utazás biztonságosabb lesz.

Videó lejátszása

Külső és belső kialakítás A kívül-belül gyönyörűen kialakított hr_v-t nem csupán élvezetes vezetni: az autó különböző módokon alkalmazkodik az Ön életstílusához.

Videó lejátszása

Autós technológiák és csatlakoztathatóság A hr_v-vel semmiről nem fog lemaradni, és minden funkciót könnyedén megtalál. Ráadásul a My Honda+ alkalmazás számos szolgáltatást kínál, amelyek segítik Önt a mindennapok során, akár út közben, akár távol az autójától.

Videó lejátszása

Mindig szem előtt
A My Honda+ alkalmazás számos szolgáltatást kínál, amelyek segítik Önt a mindennapok során, akár út közben, akár távol az autójától.
A különbség a részletekben rejlik
Autó Öné a döntés Főbb jellemzők

Elegance
Azok számára, akik olyan autót keresnek, amely megfelel a SUV-ok alapvető jellemzőinek, de a kényelem és a modern technológiai felszereltség is fontos számukra. Honda CONNECT Honda SENSING Szellőztetőrendszer
hr_v hr_v hr_v

Advance
Azoknak a vezetőknek, akik a stílusos megjelenés mellett nagyobb luxusra vágynak. Fűthető kormánykerék Elektromosan behajtható külső tükrök Fekete szintetikus bőrből és szövetből készült ülések
hr_v hr_v hr_v

Advance Style
Szórakoztató dizájnt kereső vezetőknek, akik teljes felszereltségű járművet szeretnének prémium funkciókkal. Orange betétek Kéttónusú szín Vezeték nélküli töltő
hr_v hr_v hr_v

Mindig biztonságban

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket nélkülük talán nem venne észre. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak.