Váltson teljes értékű hibridre
Az új Honda Jazz e:HEV

Az új Jazz kényelmes, tágas és dinamikus. Fejlett, teljes értékű hibrid e:HEV hajtásláncának köszönhetően felvillanyozó elektromos teljesítményt és gazdaságosságot biztosít minden egyes utazás során.

A Honda Jazz egy teljes értékű hibrid. A gázpedálra lépve érezni fogja az autó dinamikus és felvillanyozó elektromos teljesítményét.
Honda-e
Érezze a különbséget!
Nincs csodásabb élmény egy hibrid Honda modell vezetésénél. A hibrid motorok terén szerzett gazdag tapasztalatok és a Honda e:HEV rendszerének műszaki fejlettsége révén teljes értékű hibridjeinket csendes elektromos működés jellemzi. Az új Jazz kiemelkedő elektromos teljesítményre és észrevehető takarékosságra képes.
Honda-e
Nem kell áramforráshoz csatlakoztatni
A Honda e:HEV teljes értékű hibrid modellek öntöltőek; a belső égésű motorból és a regeneratív fékezésből szerzik az energiát. Nem igényelnek hálózati áramellátást, így Ön időt takaríthat meg, és nem kell a töltéssel vesződnie.
Honda-e
Hatékonyabb
A hibrid Jazz akár 860 km*-t is képes megtenni egy teli tankkal, CO2-kibocsátása pedig mindössze 82 g/km értékről indul. Ezeket a lenyűgöző számokat ráadásul úgy éri el, hogy az nem megy a kényelem vagy a teljesítmény rovására.
Honda-e
Teljes nyugalom
A hibrid Jazz akkumulátorából származó energia táplálja a villanymotorokat, amelyek elképesztő teljesítményre képesek. A hibrid akkumulátorra ráadásul 5 évre vagy 100 000 km-re (amelyik hamarabb bekövetkezik) érvényes garancia jár, így Ön még nyugodtabban autózhat.
A Honda e:HEV hibrid technológiája